Pia Tindahl: "I andet kast var der HUG på rejen, der var et par dage gammel"

Pia-2.jpg Den 6. maj indtog Pia for alvor årets fangstliste på Langå Camping med en laks på 9,02 kg og 96 cm.

Pia og Kenneth Tindahl er faste gæster på Langå Camping ved Gudenåen, og hvert år ser man deres navne på den lange fangstliste i campingpladsens panoramavindue med billeder af alle de fangster, der indvejes på pladsen. Den 6. maj indtog Pia for alvor årets fangstliste.

Pia fortæller om sin flotte fangst:

– Det var mig, der stod sidst op, men jeg var først ved åen. I andet kast var der HUG på rejen, der var et par dage gammel. Jeg havde truet Kenneth med, at jeg ville ringe, hvis jeg fik bid. Han var ikke helt klar, da jeg gik, siger Pia og fortsætter:

– Det er sgu ikke nemt at finde telefonen frem og ringe efter hjælp med den ene hånd, og have laks på med den anden. Det lykkedes at få fat i Kenneth i andet forsøg. Så kom han løbende gennem skoven med net. Der var stadig kamp i fisken. Den gik bare dybt i starten, men så da Kenneth kom, trak den over til modsatte brink og sprang fri af vandet. Den trak så langt ned ad åen, at jeg måtte "pumpe" den tilbage. Efter ca. 25 minutter var den (og jeg) træt. Helt inde ved bredden fik Kenneth den flot i nettet bagfra. Jeg har jo også holdt ham i god træning. 9,02 kg og 96 cm fanget på Gul Zone, siger Pia.

Flere storlaks fra Gudenåen
Der er også andre bemærkelsesværdige fangster fra Langå Sportsfiskerforenings strækninger langs Gudenåen. Den 4. maj blev der i Grøn Zone fanget en laks på 8,6 kg og 89 cm. Den blev fanget på Wobler af Allan Andersen, Drastrup Kær.

Og så rosinen i pølseenden i form af den fine laks, som Stefan Söctig fik på Gul Zone på flotte 9,68 kg fordelt på blanke 98 cm, fanget den 8. maj.

Det er sgu ikke nemt at finde telefonen frem og ringe efter hjælp med den ene hånd, og have laks på med den anden.
Pia Tindahl, lystfisker.