Lystfiskeriets Dag ved Kolding Slotssø

Mille kolding slotsø 2015 4,8 kilo.jpg Gedde på 4,8 kg fanget på Lystfiskeriets Dag 2015.

Kolding Slotssø danner igen i år ramme om Lystfiskeriets Dag den 20. maj fra kl. 10.00 – 15.00. Her kan børn og unge under 18 år kan prøve fiskeri i søen under vejledning af Kolding Sportsfiskerforenings juniorledere. Foreningen stiller lånestænger til rådighed.

Mødestedet er den flisebelagte plads skråt over for biblioteket. Kolding Slotssø gemmer på mange skaller og rudskaller, men også gedder. Da foreningen for tre år siden afholdt arrangementet, fangede en pige med navnet Mille en flot gedde på 4,8 kg.

Kolding Sportsfiskerforening uddeler på dagen informationsmateriale om foreningen og Danmarks Sportsfiskerforbund for at fange interessen for fiskeri og foreningen, som har en stor juniorafdeling og råder over en masse spændende fiskevand omkring byen som Kolding Å og Harte Dons Søerne.