Horsens i lystfiskeriets tegn

Horsens-1.jpg Regnbueørrederne var ikke i hugget i sommervarmen, men de få fangster skabte glæde hos de deltagende børn.

Søndag den 20. maj var det igen tid til Lystfiskeriets Dag, og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening afholdt to arrangementer ved henholdsvis Alrø og Lundum Fiskesø.

Horsens-2.jpg Det mest ihærdige barn fangede ikke fisk, men fik til gengæld et fiskesæt som en hjælp til den fremtidige karriere som lystfisker.

Der var inviteret til fiskeri efter hornfisk ved Alrødæmningen, men på grund af ekstremt lavvande fiskede de besøgende også ved den gamle dampskibsmole på sydvestspidsen af øen. Unge som gamle havde en god dag ved vandet, og anstrengelserne blev præmieret med blandt andet fiskesæt til børnene.

Ved Lundum Fiskesø tæt på Horsens var bedsteforældre med børnebørn, børnefamilier samt mødre med børn mødt op, og der blev udlånt grej og instrueret i betjeningen. Fiskene var lidt sløve i varmen, men det blev alligevel til fangster af regnbueørred.

Foreningen gav et tilskud til betalingen for børnene. Det mest ihærdige barn fangede ikke fisk, men fik til gengæld et fiskesæt som en hjælp til den fremtidige karriere som lystfisker.