Gå ikke glip af Danmarks smukkeste fiskefestival

TrondS.jpg Den norske fluefisker og mesterkaster, Trond Syrstad, giver kastedemo på Skjern Å Lystfiskerfestival. Foto: Björnar Skjevdal.

Skjern Å Lystfiskerfestival afholdes den sidste weekend i maj og er allerede blevet et begreb i dansk lystfiskeri efter kun tre år på bagen, og festivalen tilbyder et sandt overflødighedshorn af begivenheder og udstillinger for alle med lyst- og sportsfiskeri som fritidssyssel.

Du har vel allerede sat et stort rødt kryds i kalenderen ud for den sidste weekend i maj, altså d. 26.-27./5, hvor Skjern Å Lystfiskerfestival løber af stablen for tredje gang siden 2014. Det er nok klogest at sætte kryds ved begge dage, da programmet er så omfattende, at det er helt umuligt at nå det hele på en enkelt dag.

sækkepibe.jpg Skotten, Glen Gilespie, slår stemningen an, når Skjern Å Lystfiskerfestival åbner lørdag den 26 maj.

Det er selvfølgelig Lystfiskerforeningen af 1926, der står for løjerne og det foregår igen ved bredden af Skjern Å i udkanten af den lille hyggelige by, Skarrild.

Pressemeddelelse: Skjern Å Lystfiskerfestival - Aladins hule for lystfiskere

En af tovholderne, fotograf og forfatter Nils Mogensen, melder ud, at det ambitiøse arrangement i det store og hele er på plads med masser af se- og høreværdige programpunkter både i det fri og under et utal af kvadratmeter teltdug. Der kommer en alenlang række af udstillere fra alle tænkelige grene af branchen kombineret med masser af højtspecialiserede fluebindere og kasteguruer fra ind og udland m.fl.

Klik selv ind på foreningens hjemmeside og dernæst på Lars Østergaard Jensens flotte festivalplakat oppe på sidens højre hjørne og bedøm selv programmet. Du kommer nemt til at savle over det enorme udvalg af piscatoriske lækkerier og så koster det kun en flad ”hund” at deltage på det arrangørerne selv kalder Danmarks smukkeste festival.