Familiedag ved Vidå i Tønder

IMG_0601 (1).JPG Ungerne havde dejlige oplevelse ved at trække flere skaller og aborrer på land.

Sportsfiskerforeningen Vidå i Tønder havde Kristi Himmelfartsdag igen i år indbudt til familiedag med fiskestangen og fiskene i Vidå ved Provst Petersensvej i Tønder.

IMG_0598.JPG (2) Aborren var måske ikke særlig stor, men glæden over fangsten var derimod kæmpe.

Formanden for Sportsfiskerforeningen Vidå, Jens Christian Lund, fortæller, at vejret viste sig fra sin bedste side, idet de truende tordenskyer holdt sig i betrykkende afstand. Men trods det gode veje havde arrangementet kun omkring en halv snes deltagere, da ferie, konfirmation og sportsbegivenheder nok afholdt mange fra at bruge formiddagen i selskab med en fiskestang.

Dagen var specielt tilrettelagt for juniorfiskere, og fisk fik de små folk da også på land. Skaller og aborrer blev halet i land med store smil på ungernes ansigter. En af børnene var desuden så heldig at fange en elritse på omkring 10 cm. Denne fiskeart forekom tidligere i store mængder i Videåens tilløb, men er i dag relativ sjælden.

Arrangementet sluttede lidt over middagstid med præmieuddeling til de fremmødte juniorfiskere, som alle havde haft et par herlige stunder ved bredden af Vidå.