Tirsdagsfiskerne fanger de ældre lystfiskere

Billed 3, tirsdagsfiskerne.JPG "Tirsdagsfiskerne" fisker ofte langs kysterne ved Storebælt, og når det er frokosttid, tager de til Revhuset for at få en bid brød og en snak.

I Korsør Lystfiskerforening (KLF) har man gang i mange gode initiativer, der skal skabe aktivitet i foreningen. Blandt andet afholdes ”Havnemeden” hvert år med mange hundrede deltagere. Ét af de nye og mere unikke initiativer er Tirsdagsfiskerne.

Tirsdagsfiskerne er en gruppe i KLF for lystfiskere over 60 år, hvor der afholder fælles fisketure og socialt samvær hver tirsdag. Deraf navnet.

Initiativet stod Mogens Larsen for, og det er da også Mogens, der har hånd i hanke med ”ældregruppen”. Fra tirsdag til tirsdag finder gruppen ud af, hvor fisketuren skal gå hen. Det er ofte på kysten, og netop i området finder man en lang række fine kystpladser, der nok kan vække appetitten.

Frokosten nydes oftes i Revhuset, som er klubhus for Korsør Lystfiskerforening. Det ligger kun en spytklat fra Storebælt lige nedenfor Storebæltsbroen. 

Du kan se et lille indslag om Tirsdagsfiskerne her.