Svært fiskeri ved årets Klintecup

steffen.JPG Steffen Munk Jensen med en af dagens laksefangster. Alle fiskene blev taget på Grizzly skeblink fisket i overfladen på planerboards.

162 både deltog, da Klintecuppen blev afviklet, og med en samlet fangst på 25 laks og 11 havørreder var det langt fra alle både, der fik fisk ombord.

Den store trollingkonkurrence Klintecuppen, der afvikles med udgangspunkt fra Klintholm Havn på Møn, fandt i år sted fredag den 30. marts. Efter planen skulle der også fiskes lørdag den 31. marts, men på grund af hårdt vejr lørdag blev det kun til én dags fiskeri.

Konkurrencen havde i år 162 deltagende både. Endnu flere var tilmeldt, men ikke alle nåede frem, da vejret bød på sne og blæst i dagene op til konkurrencen. Men fredagen bød til gengæld på solskin og forholdsvis stille vand, så der kunne fiskes.

rasmus.JPG (2) Rasmus Hachmann fik belønning for den lange tur fra Ærø, da han fangede konkurrencens største havørred.

Største laks i blev fanget af Bjørn Petersen fra Team Wahoo, der indvejede en flot fisk på 15,6 kg. Der blev også konkurreret om den største havørred, og her gik 1. pladsen til Rasmus Hachmann fra Ærø, som indvejede en fisk på 4,138 kg(billedet til venstre). Han fiskede sammen med sin faste makker Steffen Munk Jensen i båden Rødlok. De havde desuden Carsten Nielsen med som gæstegast.

– Vi valgte at sejle ud til et område på nordøstsiden af Krigers Flak, som vi har gode erfaringer med, fortæller Rasmus og fortsætter:

– Her var vandtemperaturen lidt højere, men vandet var grumset efter det hårde vejr op til konkurrencen, så vi valgte at sætte agnene på max 30 fods dybde, hvor de var synlige for fiskene.

Udover havørreden fik de to laks på 5-6 kg i båden.