Rask beslutning gav storlaks i båden

peter.jpg Laksen på 13,6 kg var ny PR for Peter Ozol-Lennert. Den huggede på en Grizzly Spoon i farven Appelsin.

Mandag den 9. april bød på stille vejr på Østersøen, så Rasmus Hachmann fra Team Rødlok tog en rask beslutning, koblede båd og trailer på bilen og tog turen fra Ærø til Møn. Resultatet blev en ny bådrekord på 13,6 kg.

rasmush.jpg Rasmus Hachmann har tag i de to laks, som kom i båden på turen. Den største på 13,6 kg var ny bådrekord.

Da Rasmus var vel fremme på Møn, blev båden sat i vandet i Klintholm Havn. Med sig som gast havde han Peter Ozol-Lennert, og de fik en rigtig god dag på Østersøen.

Efter et par timer havde de haft et par hug. Den ene fisk fik bremsen til at skrige, men desværre røg fisken af. Så gik det bedre med dagens tredje fisk. Den sørgede også for sød musik fra bremsen, og de var glade for, at hjulet var velforsynet med fletline.

Måtte rydde båden
Situationen blev vurderet, og de valgte at tage alle øvrige stænger op og sejle fisken ind. Resultatet blev en ny bådrekord og ny PR for Peter med en laks på 13,6 kg.

– Superfed oplevelse. Bare stå og høre bremsen skrige. Det er første gang, at vi er nødt til at rydde båden for at lande en fisk. Efter at have mistet to fisk tidligere var det ret fedt at kunne lande en ny PR, fortæller Peter til Sportsfiskeren.dk.

Superfed oplevelse. Bare stå og høre bremsen skrige. Det er første gang, at vi er nødt til at rydde båden for at lande en fisk. Efter at have mistet to fisk tidligere var det ret fedt at kunne lande en ny PR.
Peter Ozol-Lennert.