Møgvejr ingen hindring

jonas1.jpg Regn og hård pålandsvind var ingen hindring for Jonas Kærlin, da han fiskede i Roskilde Fjord den 5. april.

Jonas Kærlin fra Søborg fisker tit i både Roskilde Fjord og Isefjord, så han var naturligvis også ude, da der var børsteorm i vandet først i april.

Den 5. april gik turen til østsiden af Roskilde Fjord. Regnen silede ned, og vinden var hård og stod lige ind fra vest, så der var godt gang i vandet. Rigtigt møgvejr, men til gengæld havde Jonas Kærlin pladsen for sig selv, og der var også et par fisk, som tog hans blink, men desværre røg af igen.

Fem havørreder
Efter et pladsskifte lidt længere nordpå havde Jonas mere held med at få dem ind i nettet. I løbet af den næste time fik han fem havørreder, og hvis det ikke havde været for en aftale om spisning hjemme hos hans mor, var det sikkert blevet til flere.

De tre største, der lå omkring den halve meter, kom med hjem.

jonas2.jpg Turen til Isefjord den 9. april gav en fin havørred på 51 cm.

Gevinst i Isefjorden

Den 9. april tog Jonas turen til Isefjorden, og igen fik han en fin havørred på land. Den målte 51 cm og blev som de øvrige fanget på en Snurrebasse i kobber, som Jonas foretrækker, når der er børsteorm i vandet.

Vil du læse mere om Jonas’ fiskeri og få gode råd til fiskeriet i Roskilde Fjord, kan du finde hans tips i det seneste nummer af magasinet Sportsfiskeren.

jonas2.jpg
Turen til Isefjord den 9. april gav en fin havørred på 51 cm.