De garvede løb med præmierne

Amir_Andersen_Vinder_70 cm_4465g.jpg Amir Andersen med sin vinderfisk fra Langeland.

I omkring 2½ dag har knap 400 Seatrout Open deltagere huseret i vand til knæ og liv på kysten omkring Fyn. Der blev indvejet fisk i drømmekaliber, og godt og vel halvdelen af alle deltagere havde en fisk med i konkurrencen.

Hvis man antager at alle konkurrencedeltagere har fisket i - lad os sige 1½ dag i gennemsnit - bliver det samlet omkring 600 fiskedage, fordelt på ret ideelle vejr- og vandforhold. Kan man godtage dette lille regnestykke, siger det noget om hvor mange timer og dage der skal fiskes, for at fange kysthavørred over 4 kg. Det er et groft regnestykke, men alligevel...

Regnestykket kunne i hvert fald forklare en del af den glæde, som strålede ud af Amir Andersen, da han en halv time før indvejningen lukkede, lagde fisken på disken og sendte Jacob Svendsens trofæfisk på 4,3 kg, ned på en andenplads. Gavekortet på 20.000 kr til en drømmerejse, som blev udløst af havørreden på 70 cm og 4.465 g, har nok også haft en effekt.

Både Amir og Jacob er garvede fiskere ligesom de øvrige 8 vindere. De havde regnet ud, at vinderfiskene skulle tages på den åbne kyst.

Sigrid_Samsing_STO_C-R_Fotofisk.jpeg
Alle deltagere kunne sende et billede ind af en fisk, der blev genudsat. Billedet var lodseddel til konkurrencen om to gavekort. Her er det Sigrid Samsings bidrag.