Premierer i det østjyske

kanter.jpg Tilfrosne bredder og kanter vanskeliggjorde fiskeriet i åerne omkring Horsens.

Det var en kold omgang med sne og hård vind i sibirisk kulde på premieredagen den 1. marts.

Langå Sportsfiskerforening startede sæsonen med morgenkaffe på Langå Camping, og i følge næstformand Peter Fosgerau, ”skete der absolut intet”. Peter og Eli, skulle dog alligevel prøve inde ved egen bred, da de drivende isflager mest flød under den modsatte bred.

Horsens og Omegns Sportsfiskerforening havde inviteret til morgenkaffe i klublokalet mellem 7 og 8, og cirka 15 friske medlemmer mødte op trods arbejdsdag, sne, blæst og kulde. Der blev snakket hyggeligt om den kommende sæson, og der var endda fem medlemmer, der havde i sinde at tage ud at fiske.

Det blev en kold fisketur. Bredderne var begyndt at fryse til. Næstformand Jan Karnøe fortæller:

– Især for ét medlem blev det koldt. Vedkommende meldte sig som tidlig kandidat til foreningens vandrepokal ”Vandkanden”, som uddeles til et medlem, der i årets løb har taget en solid og uplanlagt vandgang. En tur i åen til armhulerne ved den herskende temperatur er et godt bud på pokalen, slutter næstformanden.

Der blev ikke fanget fisk, men naturen kan jo godt nydes alligevel. Vandstær, blishøns og svaner blev observeret.

morgenhygge.jpg
God stemning ved morgenbordet i Horsens og Omegns Sportsfiskerforening.