Nytårsfisk fra Nordkysten

casper.jpg Caspers havørred blev taget på en sølvfarvet fiskeimitation

For Casper Kenny Lundquist fra Ølstykke blev det en fin afslutning på året, da han lagde vejen forbi den sjællandske nordkyst lørdag den 30. december. Allerede i første kast, da han kastede ud over lavt vand, var der bud efter fluen, og resultatet blev en fin, blank havørred på 60 cm og 2,2 kg. Fluen var en sølvfarvet fiskeimitation efter et mønster af Christopher Blomquist.

Nytårsdag tog Rino Hansen fra Frederiksværk ud i samme område og nåede at fiske nogle timer, inden vinden og bølgerne tog til. Der var koldt og ikke tegn på fisk, men anstrengelserne blev endelig belønnet, da en blank havørred tog fluen, og en fisk med nøjagtig de samme mål som Caspers kom på land. Det var Rinos foretrukne vinterflue Flammen, der gjorde udslaget.