Vellykket kursus på Nordkysten

allin1.jpg Flere kursusdeltagere havde heldet med sig

Gorm Andersen og et par andre aktive lystfiskere i gruppen, der kalder sig ”All in”, havde inviteret til et gratis kursus i kystfiskeri lørdag den 25. november. Stedet var Liseleje på den sjællandske nordkyst, og fra morgenstunden blev der budt på morgenbrød og kaffe, og der var godt gang i grillen i løbet af de fem timer, arrangementet varede.

Hele 25 deltagere var mødt frem, og de fik en lærerig dag, hvor vejret også bød på gode muligheder for at få afprøvet de nye færdigheder ude ved vandet. Flere havde da også heldet med sig og fik havørreder op til afkrogning.

Gorm fortæller, at gruppen planlægger at følge op på succesen, og der er flere lignende kurser i vente. Næste gang bliver det på Stevns, men datoen er endnu ikke fastlagt, men man kan følge med på Facebook og se kursusopslaget, når datoen er på plads.

allin2.png
Kurset havde samlet 25 deltagere