Held på flere pladser

benjamin2.jpg (2)

Benjamin Niebuhr fra Maribo kom godt rundt i det østlige Danmark i sidste uge i sin søgen efter blanke kystørreder. Bl.a. Møn leverede vintersølv til lollikken.

Benjamin Niebuhr fra Maribo kom godt rundt i det østlige Danmark i sidste uge i sin søgen efter blanke kystørreder.

Ugens første stop var Møn, hvor han fik mange hug, men havde svært ved at få dem kroget. En enkelt fin fisk på 55 cm fanget på en Snurrebasse kom dog med hjem.

Et par dage efter gik turen nordpå, hvor en ven kendte en god plads nord for København, som muligvis ville holde fisk. De fik også ret hurtigt kontakt til en flok ørreder og fik nogle undermålere og et par stykker over målet på en Snurrebasse no. 3 i farven Snehvide.

Mandag den 4. december blev der igen tid til en spontan fisketur, og denne gang gik turen til naboøen Falster. Vandet var blankt og klart på den første plads, som ikke gav noget, men på den næste, hvor vandet var grumset fik han kontakt til nogle mindre fisk.

- Jeg sagde til mig selv, at jeg ville tage to kast mere, og så var det hjem, fortæller Benjamin og fortsætter: Men i første efterfølgende kast spændes linen op og spolen hyler. Jeg kan hurtigt mærke, det er en god fisk, og fighten går i gang. Flere gange tager fisken rigtigt gode udløb, men må efter ca. 15 minutter opgive, og jeg kan lande en flot overspringer på ca. 64 cm og kampvægt på omkring de 2,8 kg.

Igen var det Snurrebassen no. 3 Snehvide, der gjorde udslaget.

benjamin.jpeg (1)
Ugen startede fint på Møn.