Gode dage på Stevns

gorm9.jpg Gorm Andersen oplevede en super dag med gode venner og blanke fisk

Gorm Andersen fra København fortsætter sin ganske fremragende sæson ved de sjællandske kyster. Ikke mindst på Stevns, som også var destinationen, da han tog på tur torsdag den 14. december.Turen gav flere fisk med en flot overspringer på toppen.

Gorm Andersen fra København fortsætter sin ganske fremragende sæson ved de sjællandske kyster. Ikke mindst på Stevns, som også var destinationen, da han tog på tur torsdag den 14. december. Turen gav flere fisk med en flot overspringer på toppen.

- Den gik dybt, og flere gange kunne jeg mærke, den slog med halen på slaglinen. Efter en hidsig fight kunne jeg nette 3,5 kg tyk, flot vintersølv, fortæller Gorm. Havørreden kom med hjem, mens dagens øvrige fisk fik lov at svømme videre.

Lørdag var han afsted igen sammen med to gode venner i høj sol og smukt vejr. Valget faldt denne dag på fluestangen og de fiskede sammen ned overstrækningen. De to venner fik flere gode fisk med den største lige over 2 kg, mens Gorm måtte vente til ud på eftermiddag, før en tyk blank fisk hev godt og grundigt i hans klasse 6 stang.

- Sikke en dag i rigtig godt selskab. Fiskeri er en ting, som betyder alt, men gode fiskevenner, de er uundværlige, og når det går op i en større enhed, så finder man de dage, man aldrig vil glemme, slutter Gorm.

gorm8.jpg (1)
3,5 kg sølvblank overspringer fra Stevns.