Wolf og Ina på efterårsferie ved fire åer

brønså 1000 laks wolf.jpg

I oktober var mine tyske venner Ina og Wolf Hempler taget afted til Jylland på et par fiskeekspeditioner. Først var turen gået til Varde Å og et gensyn med den lille laksehund, som også denne gang sørgede for, at der kom fisk på land. Denne gang dog i skikkelse af en flot havørred på 74 cm og 4,8 kg.

Senere på måneden gik tilage til det sydvestjyske for at tilbringe efterårsferien først ved Kongeå, der også var gavmild og kastede et par havørreder af sig til både Ina og Wolf i øsende regnvejr.

Efter Kongåen gik færden videre til Brede Å, hvor Wolf på F.C.Spinner scorede endnu en flot havørred og endelig sluttede ferien endnu længere sydpå, i Brøns Å hvor Wolf i femte kast sluttede en våd, men vellykket ferie af med fangsten af en smuk laks fanget opstrøms slusen ved Vadehavet.

Kongeå 1000 to havørreder.jpg
bredeå 1000 havørred wolf.jpg
varde 1000.jpg
varde 1001 hund.jpg