Succes med bombarda og flue

alexflue.jpg Fluen til højre var godt medtaget, efter den havde hilst på 11 havørreder

Da Alex Jakobsen besøgte Falsters østkyst fredag den 17. november, oplevede han en kanondag med 11 havørreder oppe til afkrogning, samt kontakt med mange andre fisk. Fiskene lå mellem 30 og 60 cm. Dagens største var en farvet fisk på 60 cm, der naturligvis blev genudsat i lighed med alle de øvrige.

Opskriften på det gode resultat var fiskeri med bombardaflåd og en sort/grøn flue, der var noget medtaget efter dagens udfordringer.

Lidt syd for Alex befandt Lars Røddik Jensen sig, og han oplevede noget tilsvarende. I løbet af dagen havde han fat i 14 havørreder i samme størrelsesspænd. Også han fiskede med bombarda og flue. De første fem fangede han på en udgave af Brendas mor, mens de øvrige blev fanget på en tobisflue.