Skjern Å Lystfiskerfestival for tredje gang

HenrikM.jpg

Danmarks største og smukkeste outdoor lystfiskerfestival - Skjern Å Lystfiskerfestivalenen - finder sted for tredje gang i weekenden den 26 og 27 maj 2018. og Lystfiskerforeningen af 1926 er allerede godt i gang med forberedelserne, fortæller Nils Mogensen Svalebøg fra arrangør-gruppen.

Som ved de foregående festivals, vil vi forsøge at skabe en spændende, levende, aktiv og sjov festival med socialt samvær i højsædet og med aktører fra ind- og udland. Vi satser på at kunne præsentere grejbranchens hotteste navne og virksomheder samt en række kendte og dygtige fluebindere og fluekastere, fortsætter han.

Som noget nyt vil vi i 2018 skifte nogle af foredragene ud med workshops og events. Ligesom billetten til festivalen vil give ret til gratis campering samt fiskeri i Skjern Å på Lystfiskerforeningen af 1926`s fiskevand ved Skarrild og Clasonsborg hele weekenden.

Den kommende tid vil vi løbende løfte sløret for, hvem du kan møde, og hvad du kan opleve på Skjern Å Lystfiskerfestival 2018.

Vi kan dog allerede nu fortælle, at vi er stolte over, at vi i 2018 endnu engang kan præsentere den internationalt kendte, danske fluekaster, Henrik Mortensen, der sammen med Thomas Thaarup vil give kastedemo for Salmologic. LTS Danmark er også på banen, ligesom Flyfish Europe og Ahrex Hooks vil være at finde blandt aktører og udstillere.

Sæt X i kalenderen allerede nu, og glæd dig til en weekend med laksefiskeri, festival og hygge. Vi du deltage som aktør, udstiller, fluebinder, fluekaster eller festivalhjælper? – Så send en mail til pr@lf26.dk, slutter Niels Mogensen.

DSC_0536.JPG