Masser af sild og andet godt

havstrygeren2.jpg Der blev fanget fire langer i løbet af de to dage

Turbåden Havstrygeren fra Helsingør havde 39 mand fra Tyskland med ombord mandag den 20. november og tirsdag den 21. november. Dagene inden havde budt på kuling fra nordvest, men mandag var der nærmest ingen vind, da holdet stævnede ud. Skipper havde ikke de store forventninger oven på det blæsende vejr, men han kunne heldigvis tage fejl.

I løbet af de to dage lykkedes det nemlig holdet at fange ca. 2.200 kg sild, 75 torsk op til fem kilo, en havørred på 2,5 kg, fem makrel, en knurhane, to sej og fire langer på 2,2-2,8 kg.Deltagerne fiskede med pirke på max. 100 g uanset vanddybden, der svingede mellem 15 og 32 meter.

- Man må jo fiske, som man vil, men de to dage med tyskerne viste igen, at når der fiskes mellem sildene og efter sild med små pirke, er der store chancer for at fange andre fisk, end netop sildene, lyder det gode råd fr skipper.

havstrygeren1.jpg
Lette pirke var sagen, da tyskerne var på tur med Havstrygeren