Ungdoms-Havørredcamp på Falster

camp.JPG (1)

Er du mellem 13 og 17 år, og har du lyst til at blive havørredfisker på kysten, så brug en del af din efterårsferie sammen med andre unge, når Gulborgsund Kommune i samarbejde med Fishing Zealand afholder Havørredcamp på Falster den 13-15. oktober.

Fishing Zealands Havørredcamp foregår med udgangspunkt fra Abilvig Friluftsgård, der ligger direkte ned til Falster Østkyst, som er én lang og smuk kystplads.

Deltagerne mødes fredag den 13. oktober, kl. 17 på Nykøbing F. Banegård, hvor man afhentes i minibus, som kører til Campen, hvor der er fælles middag og efterfølgende foredrag om områdets kystpladser og strategi til fiskeri i området.

Omdrejningspunktet på Campen er kystfiskeri efter havørred i Danmark. Deltagerne vil blive klædt på til selv at få succes på kysten og i fjorden fremover. Grej, fiskepladser og fiskestrategi og meget andet vil blive grundigt gennemgået.

Camp-cheferne er to af Fishing Zealands fiskeguider; Rasmus Juel Ditlefsen og Henrik Larsen. Rasmus bor på Lolland og fisker rigtig meget på Falster. Henrik kommer fra Holbæk og har dyrket fiskeriet på Vestsjællands kyster.

Lørdag og søndag fiskes der løs og teori omsættes til praksis.

Medbring godt humør, fiskefeber, pandelampe, sovepose, kamera, mobiltelefon, papir/notesblok, varmt tøj, fiskegrej og waders, Rasmus og Henrik sørger for resten.

Dato & sted: Weekenden den 13. til 15. oktober 2017, fra klokken 17.00 fredag til klokken 15.00 søndag, Abilvig på Østfalster

Pris: 895 kr. pr. person, inklusiv undervisning, foredrag, overnatning, fuld forplejning samt et par overraskelser fra sponsorer.

Tilmelding og yderligere info: Foregår ved at sende en mail  – senest tirsdag d. 10 oktober.