Sæsonen igang på Bornholm

IMG_0010.jpg (1)

Mens nogen går meget stille med dørene i frygt for at nogen skal fanges “deres” havørreder, hvilket man jo kun kan smile stort af! Så deler andre ud af deres glæde for at en ny sæson er gået i gang. Det kan i starten af sæsonen nok være en anelse svært at finde fisken eller nærmer de hugvillige fisk, for vandtemperaturen må gerne ned omkring de 7-10 grader før at kunstige agn er interessante kontra den ægte vare.

En af dem som åbenbart har gjort alt rigtigt er Martin som er på ferie og som ramte helt og aldeles plet må man sige. Den rette medicin var nærmest som traditionens tro en Bornholmerpil som er yderst populær herovre, men det antyder jo navnet allerede. 

HUSK at der kun må hjemtages tre havørreder om dagen og at det er kun blanke (KUN fisk med løse skæl uanset farve) som må tages med hjem. Knæk og bræk til alle derude til en ny sæson!