frederik.jpg (1)

For Sportsfiskerens skribent Frederik Laks Lorentzen var denne sommer fyldt op med laksefiskeri. Først tre uger i Lapland og senere fire uger i Rusland sammen med makkeren Jeppe Søgaard Nielsen.

Fiskelykken var ikke hele tiden med ham, men heldigvis fik han og Jeppe lavet en masse gode videotakes undervejs. Det er der nu kommet en flot film ud af, og i den sidste ende fik Frederik da også laks på krogen.

- Efter en tid med et sløjt kærlighedsliv og en tre ugers laksetur uden det store action, fik det tankerne i gang. Hvad gjorde jeg forkert, er det mig, eller er det bare uheld? 

– Tre uger uden laks giver lang tid til at tænke lidt over tingene, og jeg fandt de samme spørgsmål vende i mit hoved, hvad enten det var tanker om kærlighed eller om laksefiskeri, så da jeg senere skulle en måned til Kola halvøen og fiske laks, besluttede min fiskemakker Jeppe Søgaard Nielsen og jeg at forsøge at sætte ord og billeder på det. Det kom der en lille film ud af, fortæller Frederik.

From Belousiha with love from Inwaders Media on Vimeo.