Gratis ørredfiskeri for børn

P9150025.jpg (1)

Børn mellem 8 og 14 år har chancen for at komme ud at fiske gratis efter ørreder i Ladegårdssøen ved Frederiksværk, når Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforeninger klar ved søen i efterårsferien, nærmere bestemt mandag den 16. oktober, kl. 10-14.

Foreningen stiller med et par friske instruktører, der kan hjælpe og guide til et par gode fiskeoplevelser, uanset om man er øvet eller aldrig før har rørt en fiskestang.

Alle børn mellem 8 og 14 år er velkomne til arrangementet, i følge med en voksen. Der stilles fiskestænger og udstyr til rådighed for op til 25 deltagere. Ledsagende voksne kan også fiske med mod køb af et dagkort, og foreningen har sørget for, at der er friske fisk i søen.

Husk praktisk og varmt tøj og tag gerne en madpakke med.

Tilmelding efter først-til-mølle-princip inden d. 11. oktober på Facebook eller ved at ringe til Kaj Larsen 50546064.