Stor kystørred fra Stevns

lasse.jpg

Da Lasse Lyng, der til daglig er bosat i Oslo, var hjemme i Danmark på et kort besøg, lagde han vejen forbi Hunters House, hvor han talte med sin gode ven Mikkel Poppelhøj. Han foreslog ham at tage til Stevns for at fiske, for der var rigtig gode chancer netop nu.

Sidst på eftermiddagen torsdag den 7. september tog Lasse derfor cyklen ud til en plads på Stevns, hvor han tidligere havde fanget gode fisk og kl. 18.30 skete det.

- Jeg havde fisket ca. 2½ time i samme område. Vinden blev mere stille, og der kom noget kraftig regn. Fem minutter efter at regnen var stoppet, huggede mit livs fisk helt ude i kastet på en stor hvid rejeflue. Det tog ca. 20 minutter at få den ind, fortæller Lasse til Sportsfiskeren.

Den imponerende ørred vejede 7,9 kg, som var fordelt på 86 cm, og ikke overraskende var det ny PR for Lasse.