”Fy Fan! Den är ju Skitstor!”

Skærmbillede 2017-09-25 kl. 14.50.26 1 copy.jpg

Sveriges mest populære livsstilsprogram Fiske-Feber har været på Fyn for at fiske havørreder. 

Værten Claes ”Svartzonker” Claesson kendes af mange som en alsidig sportsfisker, og han havde inviteret en særlig gæst med til Fyn: Agneta Sjödin er hele Sveriges TV-darling – og desuden en fuldkommen uerfaren (havørred-) fisker. 

Svartzonker forsøgte sig i sidste TV-sæson også med havørreder på svenske Gotland. Resultatet på Gotland blev, at værten og gæsten fangede… 0 havørreder.

Anderledes godt gik det på Fyn. Agneta Sjödin fik ikke alene udfisket den erfarne Svartzonker, da hun allerede på sin 2. dag som havørredfisker fik landet to fisk – og tilmed også Svartzonkers spinnestang, som midt i al tumulten var forsvundet ud i Det Sydfynske Øhav. 

Deres fine debut på Fyn blev til en 40-mins. TV-udsendelse, som man nu kan se gratis via Havørred Fyns site.