Flere piger ved fiskevandet

Tanya med laks.jpg

Fra Ole Sand Jaocobsen i Sydvestjydsk Sporsfiskerforening har vi fået tilsendt denne humørfyldte og glade beretning:

”For ca. 2 månder siden tog jeg min gode ven, Tanya med ud til åen. På det tidspunkt var hun rædselsslagen overfor fisk og havde aldrig prøvet at fiske før. Der gik dog ikke længe, før hun havde fanget både sin første laks og første havørred. Hun står i dag noteret for 13 fisk i Sydvestjydsk Sportsfiskerforenings fiskevande.. Og 3 af hendes havørreder var omkring 60 cm lange! Hun har købt årskort og har planer om til foråret at besøge alle de store fiskevande... Hun er mildest talt ustyrlig!

Da en af vores fælles venner, Tine, så flyttede til Esbjerg fra København for et par uger, siden skulle hun da prøve at komme med ud til åen og fiske. Efter 15 minutters fiskeri fik hun sin første fisk op, en flot havørred på 2,7 kg. Så dagen efter købte også hun årskort og er siden noteret for endnu en havørred og sin første laks!

Piger ved åen er en ting, som jeg har savnet at møde, men nu har jeg formået at få 2 stk. til at gennemrende vores fiskevande! De bliver mindst lige så bidt af det som vi gør. Derfor tænkte jeg, at billederne af de to måske kunne være til inspiration for andre piger, som endnu ikke helt har haft modet til at prøve det!”

Tine med havørred.jpg
Tanya med havørred.jpg
Ole Sand med laks.jpg