Dobbelt fiskekursus ved Storå

_DSC0412.JPG

Holstebro & Omegn vil søndag den 24. september 2017 tilbyde medlemmerne et intenst kursus i laksefiskeri med fokus på spinner, wobler eller orm, fremgår det af foreningens hjemmeside. Kurset begynder i klubhuset kl. 8.00, hvor vi vil starte ud med morgenkaffe og rundstykker. Samtidig vil vi kort gennemgå programmet for dagen. 
 
Frederik Iversen vil fortælle om spinnefiskeriet med spinner og wobler, herunder omtale af pladser, fiskemetoder og aflæsning af vandet. 
Herefter vil John Kaastrup fortælle ormefiskeriet og grejet som bruges hertil. 
 
Vi vil midt på formiddagen tage til åen, hvor vi vil afprøve teorierne, som blev gennemgået om morgenen. Instruktørerne vil på skift følges med de enkelte deltagere for at give den bedst mulige undervisning. På den måde får den enkelte deltager mulighed for at forbedre sit fiskeri. 
 
Til middag vil vi tænde op i grillen, og indtage maden et sted ved åen.
 
Målgruppe: Kurset vil i kraft af den individuelle undervisning være rettet mod både begynderen, den øvede, og mon ikke også fluefiskeren kan drage fordel af den store viden, som instruktørerne så generøst deler ud af. 

Instruktører: Frederik Iversen og John Kaastrup.

Tid & sted: kl 8.00-16.00 med start i klubhuset på Frøjk 

Deltager betaling: Gratis 

Forplejning: Gratis 

Bemærk at deltagerne selv skal medbringe grej, herunder også cirkelkroge, prop og orm 

Tilmelding skal ske til Peter Larsen: peter.larsen@tdcadsl.dk 

Bemærk også at der er begrænset antal pladser på kurset. Der kan ved overvældende tilmelding måske udvides med endnu en kursusdag.