Tre nordjyder på sjællandsk eventyr

IMG_0146.JPG

Simon Sørensen fra Strandby i Vesthimmerland har sendt redaktionen denne hotte beretning og en stak foto fra en vellykket tur til Hove Put-&-take – der brander sig som Sjællands smukkeste fiskesøer:
 
Vi startede fredagen med, at min makker, Mark, og jeg mødtes og fyldte bilen godt op med grejer og forfoder til fiskene. Derpå kørte vi ud for at hente vor fælles fiskeven, Michael,  inden vi satte kurs mod færgehavnen i Aarhus.
 
Efter en hyggelig sejltur nåede vi Sjælland og fortsatte turen mod Hove nær Roskilde. Vel fremme fik vi slæbt alt vores gear ned til fiskepladse, fik teltene pløkket op og kastet vores agn ud. Vi havde også lejet en båd og fik smidt en masse foder ud på pladsen for at lokke fiskene ind, men i starten var der meget stille. 
 
Først lørdag aften begyndte der for alvor at ske noget og der kom liv i kludene. Det endte med, at Mark fangede fire karper på  4.5 kg. – 5,5 kg. – 6,4 kg. og 6kg og Michael fik en karpe på 7.5 kg og en stør på 4 kg og jeg fik en  pragtfuld karpe på 11.8 kg, slutter Simon.

IMG_0136.JPG
IMG_0131.JPG