PR forhøjet tre gange med et kilo

20170801_060745.jpg

Peter Bjerregaard fra Aalborg er en erfaren fisker med mange år på waders-bagen og desuden formand for en lille himmerlandsk forening. Han fortæller, at han nu tre gange han forbedret sin havørred-rekord med et kilo hver gang – og fra tre forskellige vandløb.
 
For en del år siden landede han således en flot havørred på 7,7 i Lindenborg Å. Siden blev det til en storørred på 8, 7 kilo fra Lerkenfeldt Å – og forleden fangede han en af årets foreløbig største fisk i Karup Å: En hårdtpumpet sag på hele 9,7 kilo fordelt på kun 91 cm. 
 
– Det var vildt, beretter Peter, som til lejligheden havde fundet sig en dåse fede orm i kompostdyngen. Han holdt fisken benhårdt og vurderer, at det kun tog en kvarter at lande den og det foregik på en klassisk strækning neden for Hagebro. Det hører med til historien, at makkeren Rafael kort efter fangede en havørred på samme plads, ligeledes på orm – dog af en mere normal kaliber på 56 cm.