Ny PR efter mange nulture

janstevns.jpg

Efter utallige nulture var der endelig held i sprøjten, da Jan Chuan Hua Pedersen fra København tog til Stevns sammen med en fiskekammerat mandag den 15. august. De ankom til spottet lige før solnedgang i en let sydøstenvind. Der var ingen tang i vandet, og det så rigtig giftigt ud.

De første 20 kast med en kystwobler gav ikke noget, men da Jan skiftede til Sømmet i en grøn udgave på 28 gram, skete der noget, for efter bare tre kast var der fast fisk.

- Den fightede som et helvede i et minuts tid, og pludselig kunne jeg ikke mærke noget. Den er kraftedme faldet af, råbte jeg, imens linen blev rullet ind. Men så kommer der igen et kæmpeudløb, og fisken er stadig på, beretter Jan.

Efter nogle minutters vild fight lykkedes det at nette fisken, som er en ny personlig rekord for Jan. 3 kg fordelt på 65 cm.

- Har aldrig forstået, hvad I mente med en god fight. "Plejer" bare at hive dem ind uden problemer. Men nu forstår jeg endelig, hvad I mener, slutter Jan.