Flidspræmie til Gorm

gorm5.jpg

Det var en stor forløsning for Gorm Andersen fra København, da han efter mange ture til Stevns endelig fik fat på den store sommerkystørred søndag den 20. august. Forinden var gået mange ture, hvor mange godt nok havde givet fisk, men der manglede lige en af de store.

Først på aftenen fandt han et spot, hvor der var gode forhold med gang i vandet, men da klokken blev 20, og der ikke var sket noget, begyndte håbet at svinde ind og med tanke på, at han næste dag skulle afsted til Mørrum, begyndte han at overveje at tage hjem igen.
Han begyndte at fiske tilbage mod bilen, og da skumringen faldt på, huggede en stor fisk, som til hans store ærgrelse røg af igen.

- Jeg fiskede videre, og efter 30 minutter, lige da solen gik helt ned, faldt hugget som lyn fra en klar smuk himmel. Den rev line af i et hidsigt udløb. Den gik dybt, og flere lange udløb måtte der til, og efter lidt panik og en del fight kunne jeg lande en fed sommerhavørred på 4,4 kg og 67 cm, fortæller Gorm.

Bagefter kunne han stå alene derude ved kysten og råbe sin begejstring ud, for han har oplevet et vildt fiskeår på Stevns og ser nu bare frem til vinterfiskeriet med store forventninger.