Fire gange personlig rekord

færgemand1.jpg

Carsten Færgemand driver bådudlejningen Mønbådene i Stege, og når lejligheden byder sig, tager han også nogen gange ud for at fiske efter gedderne i noret.
Det var også tilfældet søndag den 6. august, hvor han oplevede det særlige at sætte ny personlig gedderekord tre gange indenfor bare 45 minutter om aftenen. Største fisk måle 102 cm og vejede 7 kg.

Det gav yderligere blod på tanden, og allerede dagen efter var Carsten på vandet igen tidligt om morgenen. Det resulterede i endnu en ny personlig rekord, idet en gedde på 104 cm og 7,3 kg faldt for et orange gummidyr.

Carsten fortæller, at hans kunder lige nu er en blandet skare af både familier med børn og hardcore geddefiskere fra især Tyskland. Det er derfor svingende, hvad kunderne henter af fangster, men han understreger, at antallet af gedder i noret ikke fejler noget.

færgemand2.jpg