andreas_0.jpg

Andreas Sørensen fra Gilleleje har tidligere i år haft held med at fiske makrel fra molen i Gilleje. Det har været med blink og sildeforfang, men da han var ude igen den 17. juli havde han taget fluestangen og en synkende line med. Det viste sig at være effektivt, for allerede i tredje kast fik han en fin makrel.

- Den fightede fantastisk og rev nærmest alt linen ud af hånden på mig, men ind kom den, og turen var allerede en succes. Makrellen var 43 cm, og den blev overlistet af en hjemmebundet fiskeimitation, fortæller Andreas og fortsætter: Desværre var fjæsingerne også i hugget, hvilket betød at jeg indstillede mit fiskeri ret hurtigt. Jeg havde tidligere på aftenen set en mink rende rundt ude på molen, hvor jeg også fiskede, og da jeg vendte mig om for at pakke mit fiskegrej, var makrellen forsvundet fra den plasticpose, jeg havde lagt den i. Jeg er derfor overbevist om, at den fine makrel blev til minkfoder. Pisse irriterende, men alligevel en god fiske oplevelse.