Havørred i topkondition

christian.jpg

Det var en havørred i absolut topkondition, som Christian Cruckov Andersen fra Rødvig fik på land, da han var på en tidlig morgentur på Stevns tirsdag den 4. juli.

- Fiskede i 10 minutter og fik et underlig roligt hug. Mærkede at fisken var fast og havde en 2 kilos fisk i tankerne... gjorde ikke meget væsen af sig. Pludselig tager den et dybt og mega langt udløb. Så vågnede Hr. Andersen ellers, fortæller Christian.

Efter flere udløb og en dyb og tung fight kunne han nette den flotte havørred, der vejede 6,2 kg fordelt på kun 74 cm. Konditionsfaktoren sagde hele 1,53.

Havørreden huggede på en Sandeel tobiswobler, og maveindholdet viste da også fem store tobiser. Det var desuden en ny personlig rekord. Den tidligere på 5 kg var også en fisk i god kondition med en faktor på 1,52.

christian2.JPG