Fiskekonkurrence for skolebørn i Haderslev Kommune

putandtake 034 Kopie.JPG

Igen i år afholder Sønderjysk Sportsfiskerforening fiskekonkurrence for skolebørn i Haderslev kommune i Fuglesøen. Datoen for arrangementer er søndag  den 13. august fra klokken 10 om formiddagen til klokken 14 om eftermiddagen.

Børnekonkurrencen har været en tradition i skolernes sommerferie siden 1997. Der fiskes i Fuglesøen mellem Jernhytvej og Fuglsøvej i Vojens. Man mødes nede ved søen ved at følge skiltene. Det er gratis at deltage.

Foreningen minder børn og forældre/bedsteforældre om, at lystfiskeri er en udendørsaktivitet, så husk at medbringe fiskegrej, udetøj, regntøj og gummistøvler. Waders er ingen nødvendighed, men man er velkommen til at tage dem med. Husk også madpakken og noget at drikke.

Der vil være præmier for den største fisk og for flest fangede fisk. Herudover trækkes der lod om præmier klokken 14.

Tilmelding

For at kunne deltage i konkurrencen skal du huske at tilmelde dig til Preben Nielsen på telefon 30 85 11 01 eller mail: Preben.n@stofanet.dk

Sidste rettidige frist for tilmelding er lørdag den 12. august 2017. Skulle du glemme det, så kom og se med alligevel, for det er altid spændende at se, hvad der sådan bliver hevet op af Fuglesøens vand.

 

Bilag

Fuglesø konkurrencen 2017 plakat.pdf