70 cm havørred på slumflue

Skærmbillede 2017-07-18 kl. 18.55.51 copy.jpg

Andreas Sloth fra Ulbjerg nord for Viborg har været juniormedlem af Trend Å Lystfiskeriforening de sidste par år og han har sendt nedenstående linjer til redaktionen:
 
Som du ved, var jeg en tur i Trend Å den 8. juli for at se, om jeg kunne være heldig at fange en havørred på en af mine skumfluer. Efter 100 meters fiskeri havde jeg den første havørred oppe og tage fluen, men den faldt desværre af lige foran mine fødder. 
 
Fiskede videre - og lige pludselig ud af ingenting kom der en god fisk op og tog skumfluen. Så startede en vild og hektisk fight med lange udløb op og ned af åen og ørreden sprang fri af vandet et par gange. Jeg havde glemt mit net oppe i bilen, men efter 20 minutter fik jeg den på land. Fisken var 70 cm. lang og vejede 3,8 kg. 
 
En helt suveræn aften ved åen, slutter en glad Andreas.