Stor ørred efter kun en måned ved kysten

nikolaj1.jpg

Nikolaj Bünger fra Greve var tidligt oppe mandag den 12. juni, og allerede kl. 4 om morgenen var han klar på en plads, der kun krævede 15 minutters kørsel fra hjemmet. Egentlig en vinterplads, men Nikolaj vidste at den kunne overraske. Det var også tilfældet denne gang, for efter at have kæmpet med hornfisk og rimter, kom der et solidt hug, da klokken nærmede sig otte.

- Jeg mærker linen stramme op mellem fingrene, og så ser jeg et kæmpeplask i overfladen små 20 meter ude, fortæller Nikolaj og fortsætter: Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var en stor fisk.

Nikolaj havde tidligere set meget store rimter i områder, men da han efter fem minutter så rygfinnen, var han ikke i tvivl. Det var en stor havørred.

Det lykkedes at få den på land, hvor han kunne måle og veje den til 71 cm og 4,1 kg.

Det var først Nikolajs anden havørred på flue og først den tredje i alt, efter han har fisket på kysten en månedstid, så han var forståeligt glad for ørreden, der huggede på en hjemmebundet flue a la Pattegrisen.

nikolaj2.jpg