gert2.jpg

Gert Lüders Jensen fra Hundested betragter sig som forholdsvis uerfaren med kystfluefiskeri efter havørred, men ikke desto mindre har han fået to store kystørreder på sin lette klasse 5 stang dette forår.

Første gang, han virkelig havde heldet med sig, var først i april på den sjællandske nordkyst, hvor han med hjælp fra en kammerat fik nettet en havørred på 3 kg, hvilket var en ny personlig rekord. Ørreden huggede på en Guldbasse bundet på dobbeltkrog.

Den blev så slået den 4. maj, hvor han fiskede i den nordlige del af Isefjorden på en aftentur. Allerede efter fire-fem kast var der bud efter fluen, der denne gang var en Kobberbasse på dobbeltkrog. Gert fik landet fisken og kunne måle og veje den til 62 cm og 3,1 kg. I maven havde den bl.a. en 15 cm lang sild.

Oven på de to gode fangster valgte Gert at deltage i Frederiksværk Konkurrencen søndag den 7. maj. Det resulterede i en fornem førsteplads, som man kan læse om her.

gert3.jpg