Superfiskeri i Gudenå giver mange medlemmer

IMG_0923.jpg

Vi har haft et fremragende laksefiskeri på Bjerringbro Sportsfiskerforenings (BSF) vand igennem hele forårssæsonen, fortæller formand Jon Rose. Vi har haft en start på laksefiskeriet, der ikke er set før på BSF vand. 

Foreløbig er der registreret knap 120  blanke opgangslaks. Fine fisk uden garnskader med en gennemsnitsvægt på over 8 kg. og en gennemsnitslængde på knap 90 cm. Samlet er der næsten  fanget et ton. Der er foreløbig landet 15 laks over 10 kg. med den største indtil videre på 13,23 kg. og 108 cm. lang. Den blev fanget på reje den 23. april af Søren Agesen på zone 2.
 
Alle zoner fisker godt. Vore kolleger i Langå Sportsfiskerforening har også haft et godt forår med en del laks. Billeder af mange af laksene kan ses på hjemmesiden, hvor de fangne fisk jo skal registreres senest 5 dage efter fangsten eller på vores Facebook hjemmeside: ”Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening”, fortsætter formanden.
 
Her fra 1. april er der også åbnet op for dagkortfiskere  og der ses masser af fisk i åen. Vores forventning er, at det fremragende fiskeri vil fortsætte noget tid endnu. Fiskeriet har selvfølgeligt også fået mange mennesker til åen. Hidtil uden de store problemer, så fra foreningen skal der også lyde en stor tak til vore medlemmer for at være rigtigt gode til at parkere på de afmærkede pladser og for at give kollegerne plads ved åen.
 
Han oplyser, at der nu kan købes dagkort og indvejes fisk på både Bamsebo Camping og Langå Camping og han glæder sig i øvrigt over, at det gode fiskeri har givet mange nye medlemmer i foreningen.

Faktisk er medlemstallet ved at nå loftet på 600 medlemmer, hvorefter der oprettes venteliste. - Så det gælder om at skynde dig, hvis du ønsker at glide direkte ind som medlem af BSF, understreger Jon Rose.