Sportsfiskerforeningen Aabenraa og Rødekro Fiskepark inviterer til Lystfiskeriets Dag

IMG_3467.JPG

Søndag den 31. maj er der fiskedag for hele familien, hvor alle kan lære at fiske. Således også ved Rødekro Fiskepark, der sammen med Sportsfiskerforeningen Aabenraainviterer til familiedag og børnekonkurrence. Der vil være hjælpere til alle nybegyndere, og fiskestænger kan lejes for 50,- kroner.

Børnekonkurrebncen afvikles fra klokken 9 til 12. Herefter vil der være præmier til de 10 største fisk fanget af børnene. Dog kun en præmie per barn.

Det gælder dog om at komme i god tid, hvis man har brug for hjælp til opstart. Man må gerne tage egen madpakke med, men ellers har Fiskeparkens Grillbar åben i løbet af dagen. Sportsfiskerforeningen Aabenraa og Rødekro Fiskepark takker sponsorene ABU Garcia, Hjem Is samt Danmarks Sportsfiskerforbund.

Arrangementet foregår hos Rødekro Fiskemark, Østermark Vej 7, 6230 Rødekro vest for Aabenraa. For flere oplysninger: Maileller telefon: 4033 5503

Sø 2 .JPG
Andreas Bätz.JPG