Samme vinder af kystcup i Limfjorden 2017

1_118.jpg

Kystcup i Limfjorden blev afholdt lørdag den 29. april for 16. gang. Den milde vinter og tidlige forår resulterede i fine fangster af havørreder og hornfisk. Dagens største blev fanget af Jesper Mortensen i den centrale del af Limfjorden og på et blink. For det ikke skal være løgn, vandt han også gavekortet på 5000 kr. sidste år for den største havørred. Denne gang vejer vinderfisken lidt mere. Den vejer flotte 1,84 kg fordelt på 54 cm.

Der deltog i alt 75 lystfiskere, og 6 af dem fangede havørred over mindstemålet på 40 cm. Heraf holdt de 4 konditionsfaktoren, som er gældende for at kunne deltage i konkurrencen. Der blev fanget færre hornfisk end sidste år og største horn vejede 510 gram og blev fanget af Peter Jacobsen på en Snurrebasse.

Fiskeriet var generelt lidt sløjt på konkurrencedagen, og hård vind fra øst og solide regnbyer, var det vejr der mødte de morgenfriske, som startede op før solen tittede frem. Ved 8 tiden kom der sol over land og vinden aftog til jævn til frisk vind. Men fiskeriet tog sig aldrig op på det niveau, som Limfjorden normalt leverer i slutningen af april.

Næste år afholdes konkurrencen lørdag d. 28. april 2018 så sæt kryds i kalenderen. 

De mange flotte præmier blev fordelt således:

Præmie til Havørred:
1. plads Jesper Mortensen    1,840 kg.
2. plads Dennis Bach            1,0 kg.
3. plads Henrik Rasmussen   0,860 kg.
4. plads Morten Sørensen     0,820 kg.

Præmie til Hornfisk:
1. plads Peter Jacobsen        0,510 kg.
2. plads Allan Borup             0,430 kg.

2_93.jpg