Lystfiskeriets Dag ved Horsens og Omegns Sportsfiskerforening

lystdag-hosf-1.jpg

Lystfiskeriets Dag er et godt koncept til at skabe opmærksomhed om og tilgang til lystfiskeriet, derfor havde bestyrelsen i i Horsens og Omegns Sportsfiskerforeningbesluttet at stå for eller støtte 3 arrangementer:

Fyel Mose Put & Take ved Vestbirk, hvor folkene bag selv havde arrangeret det hele, men ville gerne have et par hjælpere fra foreningen. Der var virkelig god markedsføring af arrangementet og mange besøgende (88, halvt børn og voksne). Én af vores hjælpere derude sendte et billede af Christian fra Skanderborg, lige før han fanger den første fisk i sit liv. Og så ønskede han sig lige pludselig en fiskestang.

Alrø-dæmningen i Horsens Fjord. Her var der mange fiskere, men ret få var kommet for at deltage i Lystfiskeriets Dag. Nogle drenge fik sponsorgaverne, og blev meget glade for dem. En voksen blev hyret til Fangstjournalen. Der blev fanget hornfisk og uddelt smagsprøver på røget ditto.

Gudenåen ved Tørring, hvor otte havde fundet ud til fiskehytten, der samtidig kunne ibrugtage en ny stangholder og toiletkabine. Der blev tændt op under grillen, men også fisket efter bækørred.

lystdag-hosf-2.jpg