Lystfiskeriets Dag i Kolding Slotssø

5 (1).jpg

Også Kolding Sportsfiskerforening afholdt Lystfiskeriets Dag den 21 maj og ligesom sidst, skete det ved Slotssøen midt i Kolding.

Fremmødet var ikke overvældende, men dem der mødte op, fik en skøn dag ved søen. Det blæste lidt men solen skinnede og temperaturen var en behagelig. I alt blev der fanget 4 gedder og tabt lige så mange. Den største gedde var ingen årsunge, men et flot eksemplar på 79 cm. Gedderne var i en lidt bedre kondition end vi har set tidligere år, så de kunne give en pæn fight. Der blev også fanget et ukendt antal skaller og aborre.

Flere af de fremmødte var interesseret i at få flere oplysninger om Kolding sportsfiskerforening, så vi fik en snak og uddelte materiale og blade, fortæller Niels S. Knudsen fra foreningen.

1_119.jpg
3_73.jpg