LYSTFISKERIETS DAG 21. maj ved Kolding Slotsø

Mille kolding slotsø 2015 4,8 kilo.jpg

Også i år danner Kolding Slotsø ramme om LYSTFISKERIETS DAG den 21. maj fra kl. 10.00 til 15.00. Her kan unge under 18 år få mulighed for at prøve fiskeri i Slotssøen under kyndig vejledning af juniorledere fra Kolding Sportsfiskerforening, der har et mindre antal lånestænger til rådighed. 

Kolding Sportsfiskerforening har igen valgt at lægge LYSTFISKERIET DAG ved Slotssøen, fordi man her har en god mulighed for at komme i kontakt med unge i Kolding området, som vil kunne have en interesse at prøve glæden ved at få en fisk på krogen.

Foreningen vil stå på den flisebelagte plads skråt over for biblioteket og her laver man tilmeldingen af de deltagende børn og unge. Der vil være materiale til uddeling om Kolding Sportsfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund. 

Kolding Sportsfiskerforeninges håber at kunne fange interessen for fiskeri og foreningen,  som har en stor juniorafdeling.

kolding slotsø 011_edited-1.jpg