Knapt 100 børn til ”Put i Påsken”

orsted-2-2017.jpg

I år var fjerde år, put&take-søer på Sjælland og Fishing Zealand arrangerede gratis fiskeri for børn i påsken. 

Fishing Zealand lægger vægt på, at det er vigtigt at give børn mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og natur. ”Derfor er vi glade og stolte af, at vi har haft godt og vel 90 børn på gratis fisketur i påsken”, fortæller Claus Eklundh, der var headmaster for arrangementerne. 

I år var der fire søer at vælge i mellem. De fire søer var Kaldredgård Put&Take, Iglekær Put&Take, Ladegårdssøen og Ørsted Fisk&Golf.

Der var godt booket til alle fire arrangementer, og FZ-guider og instruktører stod klar med fiskegrej for at give børnene og deres familier en god dag. Største fisk blev fanget af Anna, den vejede imponerende 6,3 kg og blev fanget i Kaldredgård P&T.

dagens-gladeste-fisker-tager-en-slapper-efter-en-hacc8ard-fight-iglekaer-2017.jpg
Billed 2, Put i Påsken med fangst.jpg