Kim gjorde det igen

kimch3.jpg

Den 20. maj skrev vi her på Sportsfiskeren.dk om Kim Christoffersens bemærkelsesværdige pighvarfangster på de sjællandske kyster, og nu har han gjort det igen, og denne gang var resultatet en imponerende fisk på 3,7 kg og 61 cm.

Som sidst var det på en Sandeel wobler med enkeltkrog, som han fisker lige hen over bunden. Han spinner roligt ind en halv meter ad gangen med korte spinstop imellem. Når der spinnes så tæt på bunden, bliver grøde let et problem, og Kim regner da også med, at hans sæson er aftagende, og når hornfiskene efterhånden er knap så dominerende, skifter han igen til sit normale havørredfiskeri.

Men Kim understreger også, at på samme måde som med havørrederne skal der ofte fiskes meget vand af, før man finder fiskene, så en god portion tålmodighed og tro på sagen er en forudsætning for et godt resultat.