Indvielse af ny ryge- og bageovne

roskildehavn.jpg

Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) er medarrangør, når der indvies en ny ryge- og bageovn på Roskilde Havn søndag den 7. maj.

Kl. 9-11 kan klubbens juniorer komme en tur med båd på fjorden for at fange hornfisk til rygning og fra kl. 11 kan alle være med, når naturvejleder Cæcilie laver guidede ture i Kællingehaven, hvor der indsamles planter og bær. 

Herefter laves der salat samt pesto, og der bages brød. Der bliver mulighed for at smage nyrøget hornfisk og naturbrød bagt i den nye ovn. ROH’s Naturformidlere, Pia Rangan og Mette Dalby, laver aktiviteter for børn, med lodtrækning af små fiskepræmier.D

er kan fiskes fra havnens moler efter hornfisk. ROLK låner fiskestænger ud, hvis man ikke selv medbringer grej.

Mødested ved platformen på havnen kan findes her.