Fine fangster på familiefiskedagen

_DSC0456.JPG

Tre juniorpiger og 12 –drenge samt et tilsvarende antal voksne dyrkede familiefiskeriets glæder i det fineste forårsvejr, da ”Smoltene” fra juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening indbød til Lystfiskeriets Dag sammen med ejerne af Gunderup Fiskesø. Traditionen tro gav ejerne Lene og Karl Emil Nielsen solide rabatter til alle fremmødte og juniorer under 15 år fiskede endda gratis i fire timer ifølge med en voksen.
 
Det blev landet en halv snes flotte regnbuer på Powerbait, orm eller spinner og blandt junior-fiskerne vejede de tre største fisk 3,4 kg. fanget af Kristoffer, 3,95 fanget af Emil og 4,o5 kg. fanget af Mikkel.

Efter slutfløjtet belønnede Lene Nielsen de tre unge storfangere med fine præmier  - og der var trøstepræmier til alle børn og unge bekostet af Pure Fishing.
 
Efter 4 timers hyggeligt fiskeri bød Trend-juniorerne traditionen tro på grillpølser, brød og sodavand ad libitum.

_DSC0443.JPG