Ulovlig parkering et problem ved Bøgeskoven

Bøgeskoven.jpg

Bøgeskoven på Stevns er en velbesøgt kystplads, hvor man skal gå et pænt stykke fra parkeringspladserne for at nå frem. Men nogle vælger desværre at afkorte turen ved at parkere ulovligt inde i skoven, og så risikerer man at få en parkeringsbøde. Det skriver Dagbladet Stevns tirsdag den 11. april.

Skoven er privat og hører under Gjorslev Gods, hvor godsfuldmægtig Lars Honoré oplever den ulovlige parkering som et stigende problem.

- Folk kommer på alle tider af døgnet og sætter deres biler lige der, hvor det passer dem. Nogle gange sker det på grunden, hvor vores lejere bor, udtaler han til avisen, og han er ikke i tvivl om, at det i langt det fleste tilfælde drejer sig om lystfiskere.

Lars Honoré har nu valgt at tage sin bødeblok med rundt, så ulovligt parkerede biler får en hilsen i forruden. Han kan godt nok ikke selv udstede bøder, men hans oplysninger om registreringsnummer mv. gives videre til politiet, som så kan vælge at tage affære.