To gode dage på Stevns

gormtorsdag.jpg

Torsdag den 6. april tog Gorm Andersen fra København på en hurtig aftentur til Stevns. Her mødte han en fisker, der sagde, at der var for meget skidt i vandet, men Gorm gik alligevel i gang og kunne konstatere, at det kun var et problem på de inderste 20 meter. Længere ude var forholdene fine, og flere havørreder huggede da også lige i nedslaget. Aftenen gav syv fisk, og to på 53 cm og 48 cm kom med hjem. Ørrederne blev fanget på OLR-wobler i farverne kobber/sort og smaragd.

Dagen efter var Gorm afsted igen. På pladsen mødte han Henrik Qvirin Møller, og de oplevede begge en vild dag med mange fisk. Mens det dagen før var wobleren, der duede, var det denne gang bombardaflåd og flue, der var sagen. Henrik var den første til at fange en god fisk. Den målte 70 cm og vejede 3,9 kg. Gorm fik mange mindre fisk, men det var først da mørket faldt på, at han fandt de store. Først fik han en slank fisk på 65 cm, som kom ud igen, inden han sluttede af med en endnu en blankfisk på 65 cm og 3,3 kg.

gormfredag.jpg